webshopOverzicht alle producten


producten


Jezelf ontstressen in minder dan 5 minuten

Dit boek zorgt voor een heldere kijk op hoe stress ontstaat en wat het doet. Het biedt je ook een échte oplossing.

 

Door middel van nieuwe breinkennis ‒ die je in dit boek zelf leert gebruiken ‒ kan je stress opheffen in plaats van ermee te leren omgaan.

 

Dit is een baanbrekend boek dat het eigen onderzoek van auteur Marina Riemslagh combineert met actuele, wetenschappelijke inzichten, verwoord in eenvoudige, toegankelijke taal.

 

Mensen die "Het ABC van ontstressen' gebruiken, delen de resultaten die ze ermee bereiken.

 

''Via een collega maakte ik kennis met 'Het ABC van ontstressen'. Deze aanpak werkt zeer effectief en als coach ben ik blij inzicht te krijgen in de achtergrond hiervan. Ik ben aangenaam verrast dat Live The Connection ook zo eenvoudig toe te passen is op jezelf. Tijdens de training ervoer ik de effecten direct en ondanks de eenvoud van de methode is deze zeer diepgaand.'' Richard Kaart is 47, sportieve business- en teamcoach

 

Bedrag exclusief standaard verzendkosten en uiteraard direct mee te nemen tijdens een sessie.

 

Auteur Marina Riemslagh

€ 19,95

  • Beschikbaar

Veranderingsproces met behulp van "Heb ik mijn best gedaan"

 

Deze methode is een uitwerking van de werkmethode van Marshall Goldsmith. In deze methode wordt jij elke dag een zestal vragen gesteld waarin jij jouzelf een cijfer geeft. Met andere woorden jij weet de hele dag door dat jij op zijn veranderingsgedrag “getest” wordt.

 

Onderzoeken hebben aangetoond dat wanneer iemand weet dat hij of zij getest gaat worden, het gedrag en de inzet hierop positief verandert.

Daarbij is aangetoond dat wanneer iemand 66 of 90 dagen (de onderzoekers verschillen hierin van mening) iets dagelijks volhoudt/vasthoudt/probeert/bewust doet, dat na genoemde dagen dit dan automatisch in iemand zijn systeem zit. 

 

Door de zestal vragen, zijnde door jou bepaalde dagelijkste doelen, wordt jij jou bewust van jouw gewenste veranderingsgedrag.

 

Om het veranderingsproces te kunnen volgen (lees meten) wordt er structuur aangebracht door middel van het geven van een cijfer. 

Elke dag wordt bij elk zelf bepaalde doel een cijfer gevraagd. Dit cijfer, tussen de 0 en 10, is hoe Lorenzo vindt dat hij aan dit doel heeft voldaan.

0 = helemaal niets aan gedaan

10 = volledig aan gedaan.

Bijvoorbeeld; Een persoonlijk doel is: Heb ik mijn best gedaan om 3x te Danken. 0 Dankjes dan is het cijfer 0. 3 Dankjes dan is het cijfer 10. Hetzelfde kan bijvoorbeeld met Meditatie.  Wel is 10. Niet is 0 of jij geeft jouzelf een cijfer hoe de meditatie verliep. Dus hoe jij zelf vond dat deze ging. Bijvoorbeeld een 7.

 

Zodra de gegevens zijn ingevuld en verzonden, komen deze binnen bij Praktijk Osephius. Deze gegevens worden dan verwerkt in een spreadsheet. Deze spreadsheet bestaat uit de persoonlijke dagelijkse doelen, 7 dagen en 13 weken. 

Nadat de gegevens zijn ingevoerd worden er automatisch twee grafische overzichten gegenereerd worden duidelijk inzichtelijk wordt hoe de persoonlijke gedragsverandering zich vordert. Tevens worden deze gegevens door Praktijk Osephius bewaakt. Gedurende de begeleiding en/of tijdens persoonlijke sessies wordt op de ingevulde gegevens in gegaan. Mocht tijdens de bewaking blijken dat er een opvallende verandering is, dan zal direct contact gezocht worden.

 

De ingevoerde gegevens zijn alleen beschikbaar voor jou en Praktijk Osephius, tenzij jij schriftelijk (bijvoorbeeld voor jouw werkgever) anders verzoekt. 

 

Een fantastische bewezen structuur om jouw eigen veranderingsproces daadwerkelijk te volgen. 

Dagelijks via Internet
€ 900,00 2

€ 780,00

  • Beschikbaar